Haftasonu; Biliyordum Geleceğini -

Ne sıcak bugün. Dışarı çıktım da şöyle bir 10-15 dakikalığına öğle yemeğimi yemeye, her yer yanıyor adeta… Hava tahminleri de haftasonu sıcaklıkların artacağı yönünde… İşi olmayan evinden dışarı çıkmasın vallahi… Bugünlerde deniz kenarına gidemeyenler için zaten en güzel tatil evde arka arkaya alınan duşlar, içilen soğuk sular ve tabii ki yenilen karışık dondurmalar eşliğinde olanıdır :) Evde kliması olan da parmağının ucunu dışarı çıkartmak istemez sanırım şu zamanlarda… Ben her ne kadar o grupta olmasam da orta halli vantilatörümüzle mutlu olmadığımı inkar edemem :))

IMG_3153

Benim bu haftasonuna dair planlarım; hobi odamın düzenlenmesi, gelin bohçasının toparlanması ve fırsat buldukça nikah şekerlerine el atılması şeklinde… Ha, bir de gelinimizi benim Kadıköy’ de gelinliğimi aldığım yere götüreceğim yarın öğleden sonra – gelinlik provası izlemek epey keyifli olacak benim için *-* Onun dışındakiler işte benim klasik ev hallerim; ne kadarına yetişirim, bilinmez…

Not – 1: Aklıma gelmişken, artık çektiğim fotoğrafların üzerine blogumun adını yazmıyorum, dikkatinizi çekmiştir gerçi; hem vaktimi alıyor, hem de fotoğraf üzerinde görüntü kirliliği yarattığını düşünüyorum. Fotoğrafları zaten “RAW – HAM” olarak çektiğim için, yani negatifleri bende olduğu için sorun yok. Yani kısaca, aksi belirtilmedikçe blogumdaki tüm fotoğraflar bana aittir. Kullanmak isteyen olursa haber versin, yeter ;)

Not – 2: Bir önceki yazıma bıraktığınız güzel yorumların hepsine henüz dönemedim. Destek mesajları için çok teşekkür ederim, vaktim bol olduğundan henüz başarabileceğime olan inancımı yitirmedim :)) Yalnız yardıma ihtiyacım olursa buradan duyuru yaparım mutlaka *-*

Not – 3: Mesaiye dönmeme 5 dakika kaldı. Ehh, herkese iyi tatiller olsun madem :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 yorumlar

  1. Ben de biraz önce öğle yemeğinden geldim ama hala kendime gelemedim:)
    Sana bol faaliyetli, keyifli mi keyifli bir haftasonu diliyorum.
    Fotoğraf harika bu arada….

  2. Önümüzdeki hafta gelinlik profasına ait fotoğraflar ile birlikte, senin tatlı kaleminden çıkan blog yazını bekliyorum.. Umarım aksi durum olmaz :D
    İyi bir hafta sonu dilerim herkese bende….

  3. Kesinlikle bunaltıcı,bir de üstüne bu sıcaklarda koca bir göbüş düşün artık :)
    Fotoğraflar konusu son dönem canımı sıkan bir konu.Adamın biri benim oturma odasının fotoğrafını almış gitti gidiyorda sattığı ürünün resmi diye koymuş.Bir izleyicim görmüş uyardı.Satıcıya mail attım oralı olmadı,gittigidiyora attım sizin olduğunun kanıtı yok diyor,inan uğraşçak vaktim ve enerjim olsa uğraşıcam,can sıkıcı olabiliyor,kimin nerde neyi kullanacağı belli olmuyor..
    Kolay gelsin Demet’cim mutlu haftasonları..

  4. bu haftasonunu ben de zor ettim. ben biraz daha şanslıyım galiba, şehirden ayrılmadan yüzmeye gidebiliyorum. iyi tatiller canım :))

  5. merhaba canım ,seni sürekli takip ediyorum.Acaba neler döktürmüş demet diye bir sonraki yazıyı iple çekiyorum :D sana bir sorum olacak. bu sıralar fotoğraf merakı oluştu bende..bir karede birkaç fotoğraf sığdırabiliyorsun(kolaj).internette araştırdım bir kaç program buldum ama ttamda benim istediğim gibi değil.sen hangi programı kullanıyorsun?

  6. Demet

    cafenoHut; Teşekkür ederim Ayda’ cığım. Koştur – koştur bir haftasonu oldu; oturamadım bile :)) Fazla faaliyetli oldu sanki :)))

  7. Demet

    Nurcan; Yok, yok, aksilik olmadı; çok şükür :) Gelinlik provasından fotoğraflarım yok ama blog yazım gelir çok yakında ;) Teşekkür ederim ilgine ayrıca…

  8. Demet

    Aktuelmoda; Sen iki canlısın, durumun daha zor bizimkine göre tabii… Allah yardımcın olsun canım…
    Fotoğraf konusuna gelince; aklında bulunsun – fotoğraflarını ham – raw olarak çekersen, o senin için bir kanıttır ;)

  9. Demet

    Antigone; Ohhh, süperr :) Benim yerime de lütfen, gez, dinlen *-*

  10. Demet

    emel; Teşekkür ederim canım iyi dileklerin için :) Güzel ve bir o kadar yorucu geçti…

  11. Demet

    zeliha; Çok teşekkür ederim Zeliha’ cığım, zevkle okunuyor olduğumu duymak çok mutlu edici bir durum benim için :) Soruna ilişkin olarak; ben Picasa ve Photoshop kullanıyorum. Kolajlar için Picasa’ yı bilgisayarına indirirsen çok basit bir şekilde, gönlüne göre kolaj yapabilirsin ;)