İşte Bu Görümce : )

527728_10151438333619966_68638491_n

Sırf şu zamana kadar kardeşimin düğününden bir kişi de benim fotoğrafımı eklesin diye bekledim, durdum :) İşte, beklediğime pek de değmedi, topu topu iki fotoğraf ulaştı elime – görebildiğiniz kadarıyla idare ediverin lütfen *-*

Bu hâllerdeydim: Arkası uzun, önü kısa siyah straplez bir elbise – eşimin öğrenci yakası diye nitelendirdiği incili bir yaka ve siyah tül eldivenlerimle… Ha, bir de unutmadan; iki kez kuaförde yapılmış saçlarımla *-*

199567_10151438331919966_1329506331_n

Şu fotoğrafta sahneye çıkıp oynadığım düşünülmesin – zira ben düğünlerde hiçbir zaman iddialı göbek atan bayanlardan ol(a)madım, hatta oynamam bile – orda kardeşim olması vesilesi ile uzaktan sessizce alkışlama modunda olan bir görümceyim sadece :))

Not-1: Bu bir kombin fotosu olmadığından, zaten öyle şeyleri de kırk yılda bir yaptığımdan; ne nerden diye birşey yazma girişiminde bulunmuyorum ama merak ettiğiniz varsa sorun, söylerim :)

Not-2: Yine bir kuaför krizi yaşadığım bugünde artık özel günlerde bile kendi saçlarımdan vazgeçmeme kararı almış bulunuyorum – Nokta :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 yorumlar

  1. senin eldivenini yerim ben….bayılırım tül eldivene… :)

    yaw ben de hiç oynayamam, ama kız kardeşim tam tersi… :) 5 parmağı 5i bir olmuo işte..bugüne kadar en iyi performans gösterdiğim gün kuzenimin kına gecesiydi ki 2 ay öncesinden teyzemlerde kalmaya başlayıp her gece kuzenimden ders aldım :) bildiğimi unutmıyım die her gece tekrarladık kınaya kadar..ama sonrası gene aynı..beceremiom işte..

  2. demetcim eldivenlerine bayıldım !! çokgüzel olmuşsun :))

  3. ^^ hep çok mutlu olsunlar! :)
    saçın bana gayet güzel geldi, ama senin nasıl hissettiğin bambaşka ve çok daha önemli bir nokta tabi. yok zaten, kuaförlere güvenmiyorum. HİÇ güvenmiyorum. Ya da henüz doğru bir kuaför bulamadım. kat kesiyorum diye saçıma kaçak kat mı çıkmadılar, top gibi klasik ve büyücek bir topuz istiyorum dediğimde kafama yelpaze-hitit güneşi arası bişey mi yapmadılar.. bak yazarken üzüldüm, genç deniquo’nun acıları diye kuaför fiyaskolarımdan oluşan bir blog yapsam daha fazla malzemem olurmuş resmen! bir adet kalın maşa, bir adet iyi fön makinesi, bir de kalın yuvarlak fırça ile yapamayacağın şey yok! yıllardır kesim ve nadiren de fön haricinde kuaförle ilişkim konsolosluk seviyesinde!

    decodeniquo.blogspot.com

  4. canım cok güzelsin yine, elbisen inci yakan süper süper maşallah… benim saçlarımda seninkiler gibi kııvırcık nişanım da da düğünümde hep fiyasko olduğu için saçlarım ben uzun zamandır küsüm kuaförlere kendi saçımı kendim yapıp gidiyorum… bu arada Allah mesut etsin kardeşciğiniide

  5. Eşin öğrenci yakası demiş ama ben inci yakana ve tül eldivenlerine bayıldım…
    Fotoğraflarda görüldüğü kadarıyla bence, saçında kötü değil…

  6. feyzan bilgir gürpınar

    saçınız çok güzel. kıyafet çok güzel. eşinizle çok ama çok yakışıyorsunuz, 41 kere maşallah :)

  7. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Çok güzelsin,çok zarifsin :) Kıyafetin ve eldivenlerin harika :)

  8. Demet

    esra kocabıyık; :) Ben artık beni oynamam için zorlayanları pek dikkate almıyorum :) Dediğin gibi herkes aynı olmuyor, herkesin yeteneği, becerisi, ilgi alanı çok çok farklı – aman işte, nasıl mutluysak öyle :)

  9. Demet

    nesrin; Teşekkür ederim, tül eldivenleri ben de çok seviyorum :)

  10. Demet

    deniquo; Kuaför olayını ne güzel anlatmışsın :) Aynı durumdayız resmen, ben de nadiren kuaföre giderim. Henüz saçlarımı boyatmadım hiç, sadece uçlardan kestirmeye giderim senede bir :)) Bu arada, o fotoğraftaki saç ikinci kuaförün yaptığı idi – ilki tam bir felaketti; elimde kanıt yok :)))

  11. Demet

    tuğba; Kuaförler kıvırcık saçlar konusunda daha bir beceriksiz mi oluyor ne :) Ben de kendi saçlarımı onlardan daha iyi yapıyorum *-* Bu arada, çok teşekkür ederim güzel sözlerine…

  12. Demet

    Nurcan; Teşekkür ederim :) Eldiveni iki sene önce Forever New’ de görüp nerde takacağım belli bile değilken almıştım :)) Yakayı da çok severek aldım geçenlerde *-* Six idi yanlış hatırlamıyorsam aksesuar mağazasının adı… Saçlarım mı? Onlar ikinci kuaförün eseri :) Birincisini görsen yorumun eminim daha farklı olurdu :)))

  13. Demet

    Antigone; Çok sağol canım, detaylarla farklılaştırmaya çalıştım *-*

  14. Demet

    feyzan bilgir gürpınar; Çok teşekkür ederim :)