Instagram’ dan Seçmeler

Desktop5

Bir süredir yaz(a)mıyorum; bir ay olmuş hatta – blog’ da verdiğim en uzun ara diyebiliriz. Pek geçerli bir sebebi yok yazmamamın aslında – biraz isteksizlik biraz da Instagram paylaşımlarının doyurucu olması sanırım…

Yokluğumda yaptıklarımdan seçmeler yaptım hesap üzerinden. Fotoğraflar cep telefonuyla çekildiği için görüntü kalitesi süper olmayabilir ama arayı kapatmak adına yeterli sanki :)

Hadi, numara numara gidelim;

1 – Yeni çiçekli ayakkabılarım – ayağımdan çıkarmıyorum bu aralar :) Flo’ dan almıştım, koca hediyesi aslen :)
2 – İpteki çamaşırlar çalışmasının erkek versiyonu :) Yastık oldu, bitti bile…
3 – Yeşil mercimek salatası; çok mu çok sevdiğim… Hem doyurucu hem lezzetli hem de sağlıklı; daha ne olsun ^_^
4 – Bir ara işlemişim bu çalışmaları minik minik. Sonra bir köşeye koymuş, unutmuşum; bulunca da fotoğraflarını çekmeden edemedim :)
5 – Cafissimo sarısı :) Tchibo’ nun fotoğraf yarışmasına katılayım dedim ben de; gerçi yarışma bahane, maksat fotoğraf çekecek birşeyler olsun :)
6 – Gözlüklü baykuş çalışmam… Çok severek işledim, bitirdim ve bayraklarla donattım. Kimselere vermeye kıyamayıp evin kırmızı köşesine baş tacı yaptım :))
7 – Portakallı – cevizli kek yapayım dedim geçen gün. Kek ağlıyor orda ama lezzetinden şüpheniz olmasın, onun derdi benle… Eşim diyette olduğundan hepsi bana kalacak diye korkudan gözyaşları :))
8 – Dükkanda bahar temizliği yapıyorum; tüm ürünlerde % 40 indirim var, hediye çeki kodu lazım faydalanabilmeniz için – o da Instagram hesabımda mevcut ;) Son üç gün – ilgilenenlere duyurulur ;)

Benden şimdilik bu kadar… Arayı açmak pek istemiyorum aslında, hatta genel olarak evde olduğum için de yazmaya daha çok vakit ayırabilirim ama pek elim gitmedi son zamanlarda…
Bundan sonra daha sık görüşebilmek dileğiyle…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yoruma kapalı.