Let It Snow – Çarpı işi

IMG_3925

Bu kız da birşeye kafayı takmayagörsün; üç-beş çift yapıp köşeye atmadan rahat edemiyor, değil mi? :) Şimdi tesadüfi olarak bu sayfaya ilk kez denk gelip de son yazılarımı görenler beni çarpı işinin ehli filan sanmasın; şöyle bir arşivlere bakarsanız dönem dönem çeşitli şeylerle aramızda saplantılı bir aşk yaşandığı görülür :)) Misal; fermuarlı çantaların, misal; çeşit çeşit babetlerin arasında kaybolduğum da görülmüştür benim…

Yalnız şu dönemde yeni yıl ruhuna büründüğüm, halimden de gayet memnun olduğum aşikârdır :) Özellikle çarpı işini yeni yıl temalı işlemelerde çok sevdiğimi belirtmeliyim; o kar taneleri, çam ağaçları filan nasıl cezbediyor insanı, anlatamam. Her gördüğüm şemayı yapmak istiyorum bir de sanki çok zamanım varmış gibi :) Hepsini işleyip yastıklar diktiğimi, çerçevelerin içine koyup duvarları bu işlemelerle kapladığımı hayal ediyorum. Hele bir heves renklerine vurulup aldığım etamin ipleri yok mu; belki de benim gibi açgözlü ve hobi alanı fazlaca geniş biri için ömrünün sonuna kadar yetebilir :)

Bu arada, şablonları nereden bulduğumu soranlar oluyor. Cevabı çok zor olacak ama internet diyeyim :)) Google Amca’ ya gidip “cross stitch” başlığı altında görsellerde arama yaptırırsanız tahmin ettiğinizden çok daha fazla şablona ulaşırsınız ;)
Demedi demeyin, Demet’i dinleyin *-*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 yorumlar

  1. bu da çok güzel olmuş tatlım ya! valla elimdeki örgüyü bırakıp başlıycam şimdi ben de!!

  2. sevdim mis… gördüğümden yapasım geliyor.malzemeler geldi , sabırsızlanıyorum … Hayat!! ne de küçük heyecanlarla mutlu ediyorsun bizi :)

  3. Yaa süper gözüküyor. Yapası geliyor insanın. Çarpı işini yapmayı nerden öğrendin acaba? Dayanamayıp yapmaya başlayacağım. :)

  4. Demet

    Antigoneİ Hadi, hadii :) Ne duruyorsun? :))

  5. Demet

    yasemin; Aynen :) Küçük heyecanlar, büyük mutluluklar :)

  6. Demet

    Suhuba; Sadece bir kez ortaokula giderken annem göstermişti, ordan aklımda kalmış :) Ama biraz interneti kurcala, çok basit zaten; bir – iki denemeyle üstesinden gelirsin ;)

  7. Demet

    hayatmelodisi; O süreçte ben kendimi şablona boğdum desem :)) Yoook, yollama şimdi :p :)))

  8. çarpı işlerini takip ediyorum çok güzeller yahu.. ellerine sağlık, beni de pirelendirdin şimdi bende mi başlasam acaba :)

  9. insanı şevklendiren cinsten hani yaptıklarında, bizde baharla bir süredir araştırıp arşiv oluşturmuşlugumuz vardır.şimdi sizdede görünce aşka geldim valla:)

  10. Demet

    zerrin tekin; Ben de göre göre başkalarında, kendimi gaza getirdim durdum, şimdi de hızımı alamıyorum :))