Yeni Yazlık Elbiselerim

İndirimler, indirimler… Başımı döndürdüler demiştim ya dün :) İşte, alışverişe bu elbiselerle başladım; hem de hiç ummadığım bir mağazada karşıma çıkan bu parçalar beni öyle sevindirik etti ki kaptığım gibi iki elbiseyi de deneme kabinine koştum.

miu miu elbise_1

Miu miu kuşları mı diyordunuz bunlara? :) Ben adını bilmem *-* Görüntüsü hoşuma gitti; neşeli bir havası var elbisenin, kendimi şeker toplamaya giden küçük çocuklar gibi hissettim içinde zaten :)) Ama yok, bayramda giymedim :)

Fiyatı etiket üzerinden de görebilirsiniz; 22,90 TL, biz ona 23 TL diyelim kestirmeden :))

miu miu elbise_2

miu miu elbise_3

Ve bonusss :) Üzerimde nasıl durduğunu gösterebildiğim ender fotolardan bir tanesi *-*

miu miu elbise_4

Çok cici, değil mi? :) Ben öyle rahat ettim ki içinde; çok sevdim çooook *-*

Gelelim, ikinci elbiseye;

çiçekli elbise_1

İlk bakışta fazla bol duruyor, değil mi? Sanki giydiğimde beni yutacak gibi :))

Eskiden bu tarz elbiselere şans tanımazdım ama zaman geçtikçe kemerlere, şallara, envai çeşit aksesuarlara dolabımda yer açınca her türlü giysiden kendime birşeyler uydurmaya başladım.

Bu elbiseyi de görür görmez etek ucuna vuruldum; lastikli, balon gibi duran görüntüsü çok sempatik geldi bana. Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 29- 30 TL civarı idi.

Yalnız iyi ki de bırakmamışım elbiseyi oracıkta; fiyonklu kemerimle bambaşka bir görünüme kavuşmamış mı?

çiçekli elbise_2

Bahane ile iki sene önce Adil Işık’ tan ayıla bayıla aldığım bu kemeri kullanacak bir yer de buldum ya; benden mutlusu yoktu, anlayacağınız. Dün işe giderken de “hem-men” (vurguya dikkat, hemen değil) bu cicileri giydim üstüme zaten; bir hafta zor dayanmışım, durur muyum :)))

Yalnız bu elbisenin bir avantajı da şu ki; kemeri çıkarınca S bedenden L bedene atlıyor bir anda, o yüzden ilk aklıma gelen şey, hamileler için de çok rahat değerlendirilebilecek bir parça olması oldu; ilerisi için not alayım kendime de *-*

Muhabbete daldım… Sahi yaa, anlattım durdum ama bu elbiseleri hangi mağazadan aldığımı söylemedim, değil mi? :) Hadi, onu da siz tahmin edin; fotoğraflar ipucu vermiştir bir nebze de olsa ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 yorumlar

  1. Demet

    zeynep&zeynep; Doğru cevap ;) Teşekkür ederim Zeynep’ ciğim :)

  2. Güle güle kullan tatlım çok yakışmış kemerine ayrıca bayıldım.Sana ne giysen yakışır.LCW ürünleri çok uygun gerçekten amaben nedense kendime göre yani tarz olarak birşey bulamadım bugün:((Beğendiğim bol paça bir kot vardı ama hala fiyatı düşmemişti almaktan vazgeçtim.Kocaman öptüm

  3. Harika elbiseler almışsın,valla bravo!Artık hep yeni sezonu çıkardı mağazalar,böyle güzel şeyler bulmak zor oluyor!Güle güle giy canım:)

  4. Demet

    Sihirli Kokosh; Sağol Yasemin’ ciğim. Aslında ben de genelde bu mağazada kendime göre birşey bulamam pek; o gün şanslı günümdeydim sanırım :) Darısı senin başına o zaman ;)

  5. Demet

    ruşen; Teşekkür ederim Ruşen’ ciğim güzel dileklerin için…

  6. Demet

    nalan güler; Evet, benim de favorim o :) Teşekkür ederim Nalan Teyze’ ciğim.

  7. Demet

    Canan Bahadır; Teşekkür ederim Canan’ cığım. Evet, sonlarından yakaladım ben de birşeyler :)

  8. Demet

    Bahar ve kızısı Yağmur; Teşekkür ederim Bahar’ cığım :) O senin güzel düşüncen ;)

    LCW’ nin birçok mağazasına girdim ama sadece birinde gördüm bunları; şanslıydım :))

  9. Demet

    hayatmelodisi; Teşekkürler canım, bildin ;)

  10. Demet

    Derya; Çok sağol Derya’ cığım :)

  11. Bak akılsız ben bu güzel siteyi de keşfedememişim şimdiye kadar. Çok zevkli ve çok tatlı,eğlenceli yaratıcı cıvıl cıvıl bir blog bu,tıpkı sahibesi gibi. Bu gece epey bir süre çıkamam artık buradan… Sevgiler !

  12. Demet

    colette; Çok teşekkür ederim :) Aslında ben seni keşfedeli çok oluyor, Cafenohut’ a bıraktığın yorumlardan ;) Ama zamansızlıktan selam verememiştim, kısmet bugüneymiş *-* Ya da daha önce sana yazdım mı, hiiiç hatırlamıyorum :)) Tanıştığımıza çok memnun oldum; daha sık görüşelim bundan sonra… Sevgiler…

  13. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    bende bu mağazada hiç böyle cici şeyler bulamam :( ama sizinkiler çok güzel, çok da yakışmış :)

Gezinme