Turunculu Takı Askısını Kazanan

Sürpriz hediye çekilişini kazanan arkadaşımız belli oldu; duyduk duymadık demeyiiinnn!! :)

takı_askısı_kazanan

Bu rastgele numara seçici sitenin, ilk numarayı seçtiği pek görülmüş şey değil aslında :) Bir numarayı görünce şaşırdım çok :))

Demek ki bu kez şanslı olan, cafenoHut’ muş :) Duymuş muydunuz daha önce; bilmiyorum. Aynı zamanda severek takip ettiğim bir blog sahibi Nohutçuk; çektiği şahane fotoğrafları, çok akıcı bir anlatım dili var. Bol ilham, enerji dolu blogunu hala keşfetmediyseniz buradan bir tıklayın derim; pişman olmayacaksınız ;)

Cafenohut; tebrik ederim seni ;) Bana e-mail’ le bir adres iletebilirsen eğer, en kısa süre içerisinde turuncu takı askını sana göndermek isterim *-*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 yorumlar

  1. tebrik ederim… ilk yorum yazan olarak hak etmişti aslında… güzel günlerde kullansın. :)

  2. Bunlar olurken ben neredeydim acaba:((
    CafeNohut’un ne cici bir askiligi oldu. Gule gule kullansin:) Senin de ellerine saglik Demet’cigim;)

  3. Hediye bir hamarattan diğer bir hamarata gitmiş :))

  4. tabi ben kaçırmışım gerçi katılsamda çıkmazdı hamarat hatunu yine hamarat olan çekmiş:)) güle güle kullansın nohutçuk ki eminim evin en muhteşem köşesine yerleştirip anlatacaktır bize hikayesini:)

  5. yani işim çok diye bir iki yazını kaçırıyorum bu olacak şey değil :)
    ama takı askılarına bittim hele takılarla dolu olana:)
    süper olmuş :( bak üzüldüm bende kazanabilirdim dedim
    bilirsinki sadık okuyucunum

  6. Demet’cim çok hoşsun ve ince fikirlisin.Yazını neler yapmış bi bakayım dıye telden okumustum.şimdi yine bakayım derken bi baktım çekiliş sonucu ne zaman yaptıda çekti ben neden girmiyorum kaç gündür bloga diye düşünüp arastırırken okudum.Kazanan arkadasım ıyıgunlerde kullansın.Ellerıne saglık…

  7. Aaaaaaa bu nasıl bir süpriz. 2 gündür iş için şehir dışındaydım, daha biraz önce eve geldim ve yatmadan önce şöyle bir bakayım diye oturdum bilgisayarın başına ve gözlerim kapandı kapanacak şekilde uyuz uyuz bakıyordum ekrana.. Birden cafenoHut’u görünce anlamadım baştan:) Sonradan jeton düştü….
    İlk kez böyle birşey kazanıyorum hem de senin gibi yetenekli birinin elinden. Çok Çok ÇOOOOK teşekkürler… Şimdi mutlu mutlu uyuyacağım:)

  8. Demet

    SvGLove; Çok teşekkür ederim Sevgi’ ciğim. Aslında son dakika yetiştin ama bu kez şans sana gülmedi ne yazık ki… Ama eminim sen daha güzelini yaparsın ;)

  9. Demet

    meyra; Teşekkürler Meyra’ cığım :) Ama öyle deme, evrene yanlış enerji yollama :)) Şans bu; kime çıkacağı belli olmazz ;) Sen de olabilirdin *-* Muckss! :)

  10. Demet

    yildiz; Yıldız’ cığımi bilmez miyim :) Çok teşekkür ederim sana *-*
    Bu kez çekilişi gizli yapmak istedim, yazı arasına sıkıştırdım çaktırmadan :)) Bir dahakini duyuracağım ama, söz ;)

  11. Demet

    hilal; Çok teşekkür ederim canım :) Biraz hızlı oldu bu kez, haklısın :)) Geçen seferkini telafi etmek istedim sanırım :))

  12. Demet

    Bahar ve kızısı Yağmur; Evet yaa, haklısın; abla – kardeş :))

  13. Demet

    cafenoHut; Nohut’ um, paketini hazırladım, yarın kargoya veriyorum hayırlısıyla :) Sana mail atarım ;)

Gezinme