Evde Tek Başına

Gün boyu evde olmak benim için üç öğün Türk kahvesi içebilme keyfi, bazen de yanında fıstıklı çikolata ile bol torpilli dakikalar demektir :)

kahve keyfi

Beş gün kadar kafamı dinledikten sonra yarın tekrar işbaşı yapıyor olmak, bir yandan günlerden Pazartesi gibi gelirken bana, diğer yandan Perşembe sendromu yaşamama sebebiyet veriyor :)

Uykumu alıp dinlendiğim; iki yeni elbise aldığım; rengârenk keçelerime kavuştuğum; mutfakta normalden fazla vakit geçirirken yoğurt, nane, salatalık, dereotu ve ceviz karışımından uyduruk ama lezzetli bir tat keşfettiğim; örgü makarası ve dikiş makinesi arasında gel-git yaşadığım; vakit bolluğundan nereye konacağımı bilemediğim; evden dışarı çıkacağım diye diye koca beş günün tamamını neredeyse pijamalarla geçirdiğim, mümkün mertebe bilgisayarı açmamaya özen gösterdiğim, başlarken gözümde büyüttüğüm tatil sürecininin biterken aslında yine çok kısa olduğuna kanaat getirdiğim, kendimle başbaşa olsam da sıkılmaya pek vakit bulamadığım bir süreçti…

Tekrarını artık kısmetse şehir dışında yaza yapacağım ümidi ile artık normal rutinime dönme zamanı diyorum – Eh, ne de olsa iliklerine 08.30 – 18.00 mesai saatleri işlemiş biriyim, boş durmaya gelemem, bünyem hemen zarar görür :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 yorumlar

  1. Demet

    Emre Bora Bebek; Evet canım, iyi geldi ;)

  2. Türk kahvesinin yanına da pek yakışır.Çiftekavrulmuş lokumda favorimdir. Okudum dinlendim,bi de yutkundum. Öğle yemeğinden sonra süper bir kahve içmeyi planlıyorum. Klavyeye dokunan parmakların dert görmesin Demetcim. Havalar ısınsada bi kahve içsek karşılıklı.

  3. Demet

    =/= YAVRUTO =/=; Lokumu aklıma soktun, eve gelirken aldım, hehe :D Öğle yemeğinden sonra değil ama akşam yemeğinden sonra içtim ben de kahvemi :) Şu karlar terk ederse şehrimizi, ben de en kısa zamanda görüşmek istiyorum seninle canım ;)

  4. Demet

    Yasmin; Evet, iyi geldi… Tatil sonrası kötü oluyor ama tatilsiz de olmuyor :))

Gezinme