Yeni Yıl Geliyoooorr :)

Canon 60D11

Bu ara çarpı işinden gözüktüler bana… Duruldum ama, nerdeyse iki hafta önce yaptıklarım bunlar :) Blog güncellemelerim biraz geride kaldı; çektiğim fotoğrafların çokluğu arasında sıkışıp kaldılar diyeyim :) Zaten çektiklerimin yüzde birini bile düzenleyip buraya aktaramıyorumdur da neyse…

Canon 60D12

Eh, çarpı işine sarınca böyle, yeni yıl süslemelerim de haliyle onlardan çıktı :) Çıktı da… Ne bunlar acaba diye bakıyorsanız vereyim cevabını hemencik :)

Canon 60D13

Bu gördükleriniz “Kapı kolu yastıkları” oluyor *-* Uppss, o da mı ne? Uydurdum, oldu işte :) Her çarpıladığımı çerçevenin içine koyamayacağımdan bir kısmını böyle minik minik yastıklar halinde kapı kollarına assak pekâla olur diye düşündüm :) İçlerine de elyaf doldurdum. Ohhh, pofuduk pofuduk :))

Canon 60D14

Hatta ve hatta harfleri yazdıktan sonra, çarpı işi ile değişik notlar yazıp kapı kollarına asabileceğim fikrine de çok sıcak baktım; mesela “Rahatsız Etmeyin”, “Kitap Okuyorum”, “Bebek Uyuyor”, “Sessiz Olun”, “Sigara İçmeyin” gibi gibi :) Şimdi tek ihtiyacım olan şey daha çok zaman – zira bu çarpı işi makinede dikiş dikmeye pek benzemiyor :))

Canon 60D15

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 yorumlar

  1. harika bayılırım etamin işlemeye eskiden çok yaptım ama şimdilerde vakitsizlkten hiçbişey yapamıyorum ellerine sağlık ne güzel insanın kendi yaptığı birşeyi böyle sergilemesi:))
    sevgiler…

  2. ‘kapı kolu yastığı’ budur!! :) bayıldım keşke yapabilsem. süper gözüküyorlar. ellerine sağlık.

  3. Harikalar yarattın sen bu çarpı işinde, kutluyorum efendim… haaa bu arada 30 yaşını da kutluyorum her ne kadar birazcık geç kalmış olsam da…
    Ben en çok 30 yaşımı sevmiştim… Farkındalık, dengeler, kendini bilmeler…. Umarım senin için de hayallerinin ötesinde bir yıl olur.
    Doğum günün kutlu olsun :)

  4. Bu çarpı işi hiç iilgimi çekmiyordu ben gençkene. Anneme çeyizimde asla istemiyorum demiştim. Dilimi eşek arıları sokaymış.
    Muhteşem yastıklarına bayıldım

  5. Demet

    recelim; Teşekkür ederim canım. Benim de vaktim yok da işte, arada gaza gelip kendimce birşeyler yapmaya çalışıyorum :)

  6. Demet

    elif esen; Yaparsın vallahi, hele bir otur başına :)

  7. Demet

    cafenoHut; 30’lu yılların 20′ lerden daha iyi geçeceğinin sinyalini bir çok kişiden aldım, inşallah… Çok teşekkür ederim Ayda’ cığım. Çarpı işi için daha çok vaktim olsa keşke, aklımda bir sürü yapmak istediğim şey var ama bir çoğu aklımda kalacak bu gidişle :)))

  8. Demet

    Nilhan; Teşekkür ederim Nilhan’ cığım. Ben de istememiştim, annem koymuştu ama eskileri hala sevdiğimi söyleyemeyeceğim ben. Modernize edilmiş mi derler, çarpı işinin bu halini sevdim ben *-*

  9. Demet’ciğim her zamanki gibi çok güzel olmuşlar yine, ellerine sağlık…
    Kaçıncı kez soruyorum sen ne zaman ufak ufak da olsa satışa başlayacaksın? :)

  10. Demet

    Derya; Teşekkür ederim canım :) Aslında etsy dükkanıma ufaktan ürün eklemeye başladım ama işin yurtiçi boyutunda henüz duyurmadım bunu. İsteyen olursa yapıyorum modundayım şu an :) Senin istediğin birşey mi vardı? ;)

  11. Demet

    Antigone; Teşekkür ederim canımmm :)