Şubat 2012 Hobi Dosyası

Geçen ay yapmaya başladığım aylık hobi kolajlarına Şubat ayı ile devam ediyorum; ayın son günü bugün ne de olsa :)

Aslında başlığa “Tatil Hobi Dosyası” yazsam daha yerinde olurdu; zira bu kolajda ne varsa beş günlük tatilin eseri… Çalıştığım günlerde pek fırsat bulamıyorum birşeylerle uğraşmaya; her haftasonu da kafayı dinleyebilme imkanı zor…

şubat 2012 hobi dosyası_1şubat 2012 hobi dosyası_2

Bu ay keçelerimin gelmesi ile bol bol şablon çıkarıp keçe kesmiş, durmuşum. Bir de kelebek figürüne takılmışım ki; her yeri kelebeğe boğacakmışım, az kalmış :) Havalar çok soğuk olduğundan dolayı diğer odada bulunan dikiş makinesinin başına gitmeye üşenirken, keçeler adeta bu ayın kurtarıcısı olmuş.

Bir süre daha etkisini burada hissettirebilir yalnız; çünkü hem keçe bolluğu içinde olduğumdan hem de aklıma gelen ya da esinlendiğim her fikri hayata geçirmek için kendimle adeta bir yarış içerisinde olduğumdan keçeleri kesmeye devam edebilirim *-* Ha, bir yandan da keçelerin bitmelerinden çok korkuyorken bu tezat içerisinde neler yaparım, orası bilinmez ama önümüzdeki ayki durumu hep beraber değerlendiririz artık :)

Gerçi bir yandan da kendime yazlık elbise, tulum dikme işlerine girişmek istiyorum ama onun için birkaç ay daha sabretmem gerekiyor; çünkü annemin Türkiye’ ye gelme durumu söz konusu ve kendisi bir hataya düşüp o süreçte bana kısa süreliğine de olsa dikiş hocalığı yapacağına dair söz vermiş durumda – bakalım, kısmet *-*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 yorumlar

  1. Demet

    cafenoHut; Aaaaa, cidden miii? Ne çok sevindim, bilemezsin. Hayırlı olsun Ayda`m :-) Yalniz bize gelmek için annemi beklemene gerek yok, ne zaman istersen kapım açık ;-)

  2. Annen gelince ben de size gelmek istiyorum:)) Netekim artık benim de bir dikiş makinam var ama şimdilik sadece ipini takmasını biliyorum ve öylece birbirimize bakıp duruyoruz:)

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Ya bu araştırma yapan ellerim yorulmasın benim ya:) Ne güzel buldum ya burayı ben,iyi buldum,ilham olsun Demetoloji bana ufkumu açsın:) Çok çok beğendim bloğu..

  4. Demet

    Gaye; Çok teşekkür ederim :) Bol ilham olur burası inşallah sana *-*

Gezinme