Asın Şişeleri Gökyüzüne :)

Geçenlerde internette bıyık şablonu araştırırken karşıma çıkan bu farklı dekorasyon fikrini buraya taşımadan edemedim. Düğün-nişan organizasyonlarında uygulanabilecek sıradışı bir süsleme… Ve tabii benim gibi amaçsız süsleme yapanlar için :))

decoration-flowers-in-hanging-glass-bottles-1

Hatta site içerisinde öyle güzel fikirler var ki; şiddetle her sayfasını didiklemenizi tavsiye ediyorum :)

Bu dekorasyon için Migros’ un nostaljik kola şişelerinden kaç kutu almam gerekiyordu acaba :)) Hmmm… Benim şimdilik dört tane şişem var; belki küçük bir süsleme de ben yaparım yakında *-*

Yalnız biraz zamana ihtiyacım var sanırım… Dün yorgunluktan uyuyakalmışım; yeni yazı yayınlayamamamdan anlamışsınızdır zaten :) Onu bırak, ne yorumlarınıza dönebildim, ne de kimseleri ziyaret edebildim… Azıcık yoğunum bu aralar sanırım – yoğun olduğumun farkında bile değilmişim bu arada :))

Aslında kafam Cumartesi günü havanın nasıl olacağına takık fena hâlde… Öyle böyle değil; rüyamda fotoğraf çekmeye başladım :)) Kendimle baş başa kaldığım her anda da gözlerimle fotoğraf çekiyorum adeta… Fotoğraf çekerken acaba hangi aksesuarı kullanabilirim diye kutuları devirip duruyorum bir yandan da :)) Ve arada silikon tabancası, makas, iğneden yardım istiyorum :)

Evet… Bu haftasonu yağmursuz olmalı; yani haftasonu olmasa bile en azından Cumartesi günü; tamam, en azından Cumartesi günü benim fotoğraf çekeceğim saat aralığında… Bulutlu hava ile de idare edebilirim :) Dua etmeye devam ediyorsunuz, değil mi? *-*

Resim: Kaynak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 yorumlar

  1. Şişeler güzel fikirmiş canım :) Umarım hava durumu yanılıyordur çünkü haftasonunu yağmurlu gösteriyor. Çekim için kapalı mekan alternatifini de düşün canım.

  2. Umarım hava birazcık olsun müsade eder senin çekimlerine… Hava kötü olursa da hiç moralinizi bozmayın, gideceğiniz yerde mutlaka kapalı bir yer vardır, orada çekersin küçük detayları mesela…. Kapı önünde, sundurma altında, pencere kenarında…. Yeterki yüzleriniz gülsün her kare ayrı bir güzel çıkacaktır senin elinden….

    Bu arada şişe fikri de süpermiş… Ben bunu ancak önümüzdeki yaz yazlıkta yapabilirim… Bizimkilerin anlamsız bakışları altında:))

  3. bu şişeler gibi şeffaf ve güzel şekilli meyveli soda almıştık geçenlerde. Sodası pek iç açıcı değildi ama (markayı da hatırlayamıyorum) şişeleri atmaya kıyamadım. Bir köşede bekliyorlar şimdi, bir akıl içine renkli kumlar ağzına da keçeden fiyonk yap diyor başka bir akıl için zeytinyağı nar ekşisi v.s. koy ve mantar ile ağzını kapat tezgahta kullan diyor ama tembel ben boş boş bir köşeden durmasını seyrediyor. E ben o hangi marka soda şişesiydi bakabilirsem eğer sana da haber ederim, hatta benimkilerin de fotolarını çekerim.

    ha bir de eğer mantar ile ağzını kapatmak istersem o mantarlardan nerde bulabilirim acaba, ne tür yerlerde satılır ki sence? :)

  4. aman ne güzeller bunlar Demet:)sayende ufkumuz genişliyor şekerim:))bende şişe yok ama metal kapakları paslandığı için attığım,kapaksız kalmış baharat kavonozlarım var.benzer bir çalışma yapabilirim sanırım..
    bir de kızım için bişeyler gönderebileceğini söylemişsin çok mutlu oldum:))hemen sana mail atıyorum canım,şimdiden çok teşekkür ederiz ,kızım ve ben:)))

  5. Demet

    Hande; Şişe fikri süper, evet :) En kısa zamanda ben de yapacağım :)) Koç Müzesi’ ne gittik bu arada canım çekim için…

  6. Demet

    cafenoHut; Koç Müzesi kurtarıcı oldu canım… Bir şekilde hallettik… Şişeler çok güzel, evet… Ben de yapmak istiyorum, yazlığımız yok ama olsun :)

  7. Demet

    naile; Evet, atma bence de şişeleri :) Fikrini beğendim… Mantar nerede bulabilirsin diye düşündüm de ilk aklıma gelen yer Japan Pazarı oldu :) Orda en alakasız şeyler satılır ya hep :)) Belki bir de Paşabahçe olabilir…

  8. Demet

    Nilhan (küçük mucizem); Bahçem yok benim de, hatta balkonum bile yok ama yine de yapacağım :)) Daha ufak çaplısını ;)

  9. Demet

    Bahar ve kızısı Yağmur; :)) Bundan sonra eline geçecek şişelerin üstünde olsun gözün o zaman :D

  10. Demet

    filizinevi; Evet canım, dediğin şekilde de bir çalışma yapılabilir. Adresini aldım bu arada, birşeyler hazırlamaya başlıyorum ;)

Gezinme