Bayramın Küçük Yıldızı; Emir

emir_3

Emir, eşimin amcasının oğlu… Henüz ilkokul ikinci sınıf öğrencisi ama aklı yaşından büyük, maşallah! Fotoğraflarını çekmeme hiç itiraz etmedi ve ne dediysem o şekle bürünmesi bir yana, modellere taş çıkarırcasına ustaca pozlar vermesi de beni benden aldı :) O renkli güzel gözlerinden hiç bahsetmiyorum bile *-* Tam reklamlarda oynatılacak, kataloglarda boy gösterecek türden bir minik bence – ajanslar kaçırmamalı böyle bir fırsatı :)

emir_1

emir_2

emir_4

emir_5

emir_6

emir_7

emir_8

emir_9

emir_10

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 yorumlar

  1. Sanki yıllardır bu işi yapıyormuş havalarında maşallah:))) Biri benim fotoğrafımı çekse bende kasılırım karşımdakini de kasarım:)

  2. Demet

    cafenoHut; Evet, sorma Ayda’ cığım yaa :))

  3. Demet

    Antigone; Hem yakışıklı, hem havalı :))

  4. Demet

    Nazo; O gözlere bayılıyorum ben de *-*

  5. E bu yakisikli benim teyzosumun oglu :)) face de gormustum resimleri cok guzel fotograf cekiyosunuz ellerinize gozlerinize saglik demet hanim :) bu arada ben googlede dikis malzemeleri ariyodum aslinda :)) bu sekilde ulastim blogunuza ama henuz cok fazla incelememe ragmen cok guzel isler yaptiginiz belli masalah.bu yorumdan sonra incelemeye koyulacagim :)

  6. Demet

    arzu, Öyle mi :) Ne hoş tesadüf :)) Benim de eşimin amcasının oğlu olur :) Güzel sözleriniz için çok teşekkürler… Emir’ i görürseniz benim yerime de öpün :)

  7. Ama ben viyana’da yasiyorum.asil siz gorurseniz benim yerimde opun :) blogunuzu inceliyorum cok guzel oku oku bitmiyor bakin sabahin 5 i hee ve ben ayrilamiyorum blogdan :))

  8. Demet

    arzu; :)) Ne güzel, okunası şeyler yazdığımı bilmek – duymak beni mutlu ediyor çok *-* Emir’ i gördüğümde senin yerine de öperim o zaman Arzu’ cuğum :)

Gezinme