Düğün – Dernek Hâlleri < Finale Doğru >

21.088

Blog sayfam bir bayram kutlamasında asılı kalmış – deliye her gün bayram der gibi :) Gerçi son zamanlarımı daha iyi tarif edecek bir tanımlama da olamaz herhalde *-*

21.08

O kadar çok işim var ki; adeta delirdim – meselâ yarın akşam İzmir’ e gidecekken ben, şu an bilgisayar başında oturmuş, neredeyse 10 günlük fotoğraflarımı düzenliyor, bir yandan da harıl harıl bloguma yazı yazmaya çalışıyor olmamı pek akıllıca bulmuyorum – yarın işe gideceğim, daha valiz hazırlayacağım, siz düşünün halimi :)

21.082

“Nerelerdeydin, sesin soluğun hiç çıkmıyor?” diye soranlara; düğüne giyecek kıyafet arayışı içerisinde olduğumdan işten arta kalan vakitlerimi mağazalarda geçirdiğimi ve kendimi harap – bitap bir halde uykuya teslim ettiğimi söyleyebilirim. Hem ebatlarım abiye kıyafete pek müsaade etmediğinden, hem de abartılı derecede taşlı, pullu bir elbise giymek istemediğimden içime sinen bir modele denk gelemedim ne yazık ki…

21.081

Hal böyleyken, siyah renk tercih etmek istemediğimi söylesem de, düşünce gücü – çekim yasası mı artık bunun açıklaması bilmiyorum; vücuduma tek oturan, aynaya baktığımda kendimi iyi hissettiğim, “Olabilir” dediğim sadece bir elbiseye denk geldim (o da siyah renk) ve onu da elden kaçırmamak için almış bulundum. Farklı bir elbise bulamazsam, kendisini birkaç modifiye ile kullanmayı düşünüyorum; ki eğer düğünden önce fırsat bulursam elbisemle ilgili ayrı bir yazı yayınlıyor olacağım – söz vermiyorum ama :)

21.083

Şu an kafam o kadar dağınık ki bu arada; konuya giremeden uzaklaştığımı fark ettim bir an :)) Zaten tek gözüm saatte, ne kadar erken yazımın noktasını koyarsam, hakkımda hayırlısı diyorum *-*

21.084

Nikah şekerlerini bitirdiğimin müjdesini daha önce vermiştim. Sepeti ile gelin – damat baykuşlarımın son halini burada da sizlerle paylaşmak için ancak fırsat bulabilsem de “Buna da şükür” diyorum :)

21.085

Tabii, nikah şekerlerini bitirip köşeme çekildiğim de görülmemiştir benim :) Durup durup birşeyler üretmesem olmaz. Şu düğün bitene kadar bulduğum her aralıkta konuyla ilgili yeni bir şey yapmazsam ya da farklı birşey üretmeye yönelirsem suçluluk duygusuna kapılırım vallahi :))

21.086

Evde çatlayan bir kadehi iğnelik yapmak, takı kurdelelerine gelinle damadın isimlerinin baş harflerini eklemek ya da gelinle damada fotoğraf çekimlerinde kullanmaları için kral – kraliçe taçları tasarlamak bunlara birer örnek olabilir :)

21.087

Aksilik olmazsa bu arada, dış mekanda gelinle damadın fotoğraf çekimlerini ben yapacağım. Kardeşim tarafından bana o gün için verilecek daha üst model bir fotoğraf makinesi ve daha “manyak” bir lensle ilk gelin – damat çekimimi gerçekleştireceğim kısmetse – çok heyecanlıyım :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 yorumlar

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    keşke benim görümcem olsaydınız:)süper fikirler çektiğiniz fotoları da merakla bekliyorum eminim hepsi birbirinden orjinal fikirlerle dolu olur..belki bir gün benim kızımın da fotolarını çekersiniz:)

  2. Şimdiden hayırlı olsun canım…Gerçekten çok emek verdin bu düğünün herşeyine.Bir ömür boyu mutlu olsunlar…

  3. Ahh yazık kıyamam nasıl bir tempo bu böyle.. Ama bilirim sen şikayetçi değilsin, esas yapacak işin kalmadığında esas listeler tamamlandığında bunalım olursun…
    Umarım gönlüne göre olur herşey. Hem bu arada elbisenin de bir önemi yok, sen gülen yüzünle zaten ne giysen onu ikinci planda bırakırsın…

  4. harikasın demetcim ne diyim:)))merakla düğün fotoğraflarını da bekliyorum:))her postunu ayrı merakla bekliyorum zaten:))

  5. Demet

    gülderen; Ne hoş tesadüf :) Benim kızım değil ama, yeğenim diyebilirim *-*

  6. Demet

    alonenes; Son zamanlarda dağıldım ben de, toparlanmayı ümit ediyorum :)) Bu haftasonu düğünü yapıyoruz kısmetse…

  7. Demet

    cafenoHut; Çok teşekkür ederim Ayda :) Aynen, dediğin gibi o liste hiç boş kalmamalı, yapılacaklar içinden başka yapılacaklar çıkıp beni hiç rahat bırakmamalı :))

  8. Demet

    Derya; Teşekkür ederim canım… Bitti, bitecek yakında :)

  9. Demet

    gülderen; :) İnşallah şansımız olur bir gün *-* Çok teşekkür ederim bu arada…

  10. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Demetcim, ben bloğunu şans eseri buldum. Grafikerim işim icabı sürekli bilgisayar başındayım. Yazılarını severek okudum, çektiğin fotoğraflarına bayıldım. Heyeycanlarına ortak oldum. Yaptığın düğün süslemeleri çok güzel olmuş ellerine sağlık. Cıvıl cıvıl, neşeli, güleryüzlü ve sımsıcak buldum seni. Hep böyle kal kardeşim. Bundan sonra yazılarını takip edeceğim şüphen olmasın.
    Ayrıca bende İzmir’liyim ;)

  11. Demet

    tülin; Çok teşekkür ederim ben de sana sıcacık yorumun için :) Çok mutlu oldum… İzmir’li olmana da ayrıca sevindim *-*

  12. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    ay ne güzel bir blog on parmağında on marifet yoksa daha fazla mı?